Harmonie St Radboud. Foto: Henk van Raaij
Harmonie St Radboud. Foto: Henk van Raaij Henk van Raaij

Radboud Silvolde in dubbelconcert met Liberate uit Gaanderen

SILVOLDE - In ‘Ons Pakhuus' in Silvolde klinkt op zondag 19 maart muziek in de ruimste zin van het woord. Het publiek wordt getrakteerd op instrumentale en ritmische muziek en daarnaast krijgt het publiek vocale muziek te horen. Een dubbelconcert dus, georganiseerd door harmonie St. Radboud uit Silvolde samen met popkoor Liberate uit Gaanderen. 

Zij staan op deze zondagmorgen garant voor een morgen vol met afwisselende popmuziek. De drumband van harmonie St. Radboud uit Silvolde zorgt voor de ritmische afwisseling. Een gevarieerd concert dus, dat begint om 10:30 uur en waarbij de entree gratis is. Harmonie St. Radboud uit Silvolde vierde vorig jaar haar 100-jarig jubileum, maar blijft vernieuwen. Hoewel zij al vaker met diverse andere verenigingen en gezelschappen concerten heeft gegeven, hadden zij nog nooit samengewerkt met popkoor Liberate uit Gaanderen. Speciaal voor dit concert is deze samenwerking dus wel gezocht en met succes. Het publiek krijgt op deze manier twee concerten in één. Afgewisseld door de drumband van de harmonie. Tot slot brengt het harmonieorkest van St. Radboud samen met de koorleden van Liberate nog enkele muziekstukken ten gehore. Een behoorlijke diversiteit dus. De variatie zit overigens niet alleen in de samenstelling van de uitvoerende artiesten. Een koor en een harmonieorkest klinken toch net even anders, maar verder is het programma zelf ook zeer uiteenlopend. Het belooft een spectaculair concert te worden dat bol staat van diversiteit. Van Elton John tot Abba, van Frank Boeijen tot Bon Jovi, allerlei soorten popmuziek zullen voorbij komen. Kortom een concert voor ieder wat wils, waar je zeker bij wilt zijn. 

Meer weten over harmonie St. Radboud en over dit concert op zondag 19 maart? Kijk op www.radboudsilvolde.nl Het concert begint om 10:30 uur en de entree is gratis.


www.radboudsilvolde.nl