Goss & Kinsella komen naar Streeckgenoot. Foo: PR

Goss & Kinsella komen naar Streeckgenoot. Foo: PR

Ierse avond met Goss & Kinsella in Streeckgenoot

DOETINCHEM - De betoverende klanken en liedjes van de populaire Ierse singer-songwriter Kieran Goss en zangeres en levensgezellin Annie Kinsella komen naar Doetinchem. Dit keer op zaterdag 18 maart in de sfeervolle zaal van Streeckgenoot aan de Spinbaan.

Kieran Goss is niet voor niets een van Ierland’s meest geliefde performers. Zijn songs werden al opgenomen door Rodney Crowell, Mary Black en Ilse Delange. Hij trad op in grote zalen over de hele wereld en heeft prachtige albums op zijn naam staan. Samen met zangeres Annie Kinsella betovert Kieran Goss het publiek met liedjes, persoonlijke verhalen, Ierse humor en wonderschone melodieën. Dit is muziek uit het hart en een show die bezoekers zowel laat lachen als laat huilen. Een show die raakt in zijn oprechte schoonheid.

Kieran Goss en Annie Kinsella zijn eerder te gast geweest in Doetinchem en maakten toen diepe indruk in een uitverkochte Stadswal. Omdat deze zaal niet meer ter beschikking wordt gesteld aan stichting het Nieuwe Dijkhuis, hebben de organisatoren een nieuwe plek gevonden in Doetinchem en wel in de grote zaal van Streeckgenoot. 

Tickets kosten 20 euro in de voorverkoop via www.hetnieuwedijkhuis.nl of 22,50 euro aan de deur op de avond zelf.

Het concert begint om 20 uur.


www.streeckgenoot.nl