Glasvezel aanleggen. Foto: PR

Glasvezel aanleggen. Foto: PR

I Horn

Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerrein Verheulsweide in Doetinchem

DOETINCHEM - Ondernemers en bewoners van bedrijventerrein Verheulsweide in Doetinchem kunnen zich aanmelden bij een telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. DELTA Netwerk inventariseert de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op dit bedrijventerrein. Als er vóór 27 april 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten, wordt er glasvezel aangelegd. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen bovendien geen vastrechtvergoeding.

“DELTA Netwerk ziet dat connectiviteit via glasvezel de toekomst is, zowel voor consumenten als voor ondernemers. Daarom hebben we de ambitie om naast de consumenten ook iedere ondernemer, samen met de telecomaanbieders, aan te sluiten op ons supersnelle en stabiele glasvezelnetwerk met een passend aanbod voor iedereen” aldus Dirk van de Ven, Project Manager DELTA Netwerk.
DELTA Netwerk is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in het gebied binnenkort beschikken over supersnel en betaalbaar internet via glasvezel. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Netwerk? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/verheulsweide Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op bedrijventerrein Verheulsweide in Doetinchem.

DELTA Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber is in alle provincies aanwezig en inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot de nieuwste generatie glasvezel. Het komende jaar bereikt het netwerk zo'n anderhalf miljoen adressen en DELTA Fiber heeft de ambitie om door te groeien naar 2 miljoen huizen en bedrijven in 2025. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie.