Vacatures Vrijwillgers-centrale

DOETINCHEM - Voor een bezoeker van de dagbehandeling Parkinson van Sensire Somatiek, locatie Den Ooiman, wordt er iemand gezocht die het leuk vindt om samen te gaan fietsen op hun duofiets. Deze fiets staat voor jullie klaar om te gebruiken. Ga jij mee? De inzet is doordeweeks in overleg.

Heb jij affiniteit met ICT en het begeleiden van mensen? WerkRaat, locatie Milky-W, zoekt een enthousiaste vrijwilliger voor de functie van ondersteuner van de leermeester ICT. Je begeleidt en ondersteunt hun deelnemers bij het behalen van hun certificeringen en het ontwikkelen van hun ICT-vaardigheden. De inzet is in overleg, met voorkeur voor de ochtenden.

Jij geniet vast ook van het jaarlijkse Theaterfestival BuitenGewoon van stichting Straattheater Doetinchem. Zij zijn op zoek naar een penningmeester die als lid van het bestuur, zorg draagt voor de financiën van de stichting. Heb jij enige ervaring met boekhouding en ben je geïnteresseerd?

Er zijn geen vaste werktijden. Eenmaal per 6 weken is er een bestuursvergadering van ongeveer 2 uren. Tijdsinschatting 8 uren per maand.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.