25 maart een verse smoothie tijdens schoenen passen. Foto: PR

25 maart een verse smoothie tijdens schoenen passen. Foto: PR

Nieuwe collecties in compleet nieuwe schoenwinkel in Gaanderen

GAANDEREN - Bij JS Schoenen & Voetcomfort (voorheen Schoenmode Jeannette) in Gaanderen is flink doorgepakt. De winkel heeft een facelift gekregen en het merkenpakket is uitgebreider dan ooit. Er is een complete Xsensible afdeling (shop-in-shop), waardoor er een hele grote keuze is in dit comfortabele en trendy schoenenmerk.

Xsensible schoenen zijn er voor zowel hem als haar. Eigenaar Dane Starink legt uit: de Stretchwalker collectie van Xsensible is hier giga gegroeid de afgelopen jaren. De modellen zien er niet alleen trendy uit, maar het comfort is ongekend. In Xsensible sneakers zit heel veel ondersteuning voor de voet vanuit de loopzool. Tevens is er in de tussenlaag demping verwerkt en is het voetbed uitneembaar. Xsensible schoenen zijn dus ook geschikt voor een eigen inlegzool. Door de diverse wijdtematen en de nieuwe “Next Generation” sneakercollectie, is het aanbod voor hem en haar erg uitgebreid. Ook zijn er speciale Hiking schoenen van Xsensible bij JS Schoenen verkrijgbaar. Anders dan bijvoorbeeld merken als Skechers, zijn de zolen stevig, waardoor de voet echt wordt ontlast en de afwikkeling veel makkelijker gaat.

Diverse comfortmerken met trendy insteek
Ook zijn er natuurlijk veel andere kwaliteitsmerken beschikbaar. Niet alleen in het duurdere segment, ook hebben wij voor heren Josef Seibel toegevoegd (al vanaf € 109,95, met uitneembare binnenzool) en zijn er leuke en hippe damesmerken bijgekomen zoals Cruyff, Palpa en Mexx (al vanaf € 89,95). De welbekende comfortabele merken Durea, Waldläufer, Lowa, Hartjes, Finn Comfort, Solidus en Wolky zijn natuurlijk ook aanwezig en bij de heren het merk Mephisto. Voor heren hebben we ook een leuke collectie Rehab schoenen in ons assortiment. Veel van onze merken zijn voorzien van een wijdtemaat en hebben een uitneembaar voetbed. Onze schoenadviseurs meten graag de lengte en breedte van uw voet op voor een juiste maatbepaling. De meeste voetklachten ontstaan door het dragen van de verkeerde schoenmaat. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste schoenen voor uw voeten!

Openingsweekend
Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart ontvangt u bij aankoop van een paar schoenen, een gratis tube Saicara voetcrème cadeau t.w.v. € 12,95. Komt u op zaterdag 25 maart, dan staat er ook nog een verse Smoothie voor u klaar in de smaken Mango of Blauwe Bes (op = op).
Podotherapie
Heeft u last van pijnlijke of vermoeide voeten? En wilt u een advies van onze podotherapeut van Voetencentrum Wender? Kom dan donderdag 6 april naar het inloopspreekuur. Bel 0315-323839 voor een vrijblijvende afspraak van ongeveer 15 minuten. Kijk op onze website voor meer informatie over deze gratis voetencheck. Kom naar onze winkel in Gaanderen: Hoofdstraat 41. Of kijk eens op www.jsschoenen.nl voor een uitgebreid online assortiment. Voor vragen bel: 0315-323839.