Vacatures Vrijwilligerscentrale

DOETINCHEM - Contact op Wielen zoekt planners, die binnen een tijdsblok van 2 uren, 1 of 2 dagen in de week, ritten van ouderen kunnen plannen en invoeren. Je ontvangt een telefoon en je kunt omgaan met een computer. De werkzaamheden doe je vanuit je huis. Heb jij interesse?

Is vissen ook jouw hobby? Dan zijn we op zoek naar jou! De Mantelzorgcentrale, onderdeel van Buurtplein, zoekt voor een 75- jarige meneer, een vrijwilliger die bij goed weer samen met hem wil gaan vissen. Hij heeft een visvergunning. De inzet is in overleg. Ga jij samen met meneer een hengeltje uitgooien?

Kringloop Aktief Doetinchem zoekt medewerkers sortering inname goederen. Je begint de dag met een kop koffie of thee. Daarna ga je met collega's aan de slag om de goederen in ontvangst te nemen, die de mensen komen brengen. Deze dienen gesorteerd te worden in 3 stromen, verkoopbaar, recyclebaar of grofvuil. Jouw inzet is in overleg.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.  


www.vrijwilligerscentrale doetinchem.nl