Wim (l) en Sietse. Foto: PR

Wim (l) en Sietse. Foto: PR

Amphion Open betovert publiek met buitengewone kandidaten

Vijf acts strijden in derde voorronde om finaleticket

DOETINCHEM ­­– Voor de laatste keer dit seizoen gaan vijf kandidaten tijdens Amphion Open de strijd aan om een finaleticket te bemachtigen. Het programma van de derde voorronde is bekend en de deelnemers maken zich op voor hun 'auditie' op vrijdag 26 mei. Kom onze regionale talenten aanmoedigen tijdens Amphion Open en ontdek toekomstige sterren.

Britt & Roos vullen de lucht met soulvolle klanken. Met haar eigen unieke geluid brengt zangeres Britt onder begeleiding van Roos de tijdloze werken van legendes als Etta James en James Brown op een verrassende manier tot leven.
Wim is even oud als Tom Cruise en Sietse is even groot. Ze hebben samen alles in zich om rijk en sexy te zijn. De harde werkelijkheid is anders… deze komische mannen blijven dicht bij zichzelf en laten je lachen tot je erbij neervalt!
De betoverende stem van klassiek zanger Eddy Braam zal je hart veroveren wanneer hij een aantal prachtige klassieke werken ten gehore brengt. Eddy heeft jarenlang zijn vocale talenten getoond in koor- en ensemblesamenstelling, en nu daagt hij zichzelf uit om solo zijn grenzen te verleggen.
Na haar deelname aan The Voice Kids en het Junior Songfestival, waar ze tot de halve finale en de finale reikte, is de Doetinchemse Priscilla vastbesloten om het te schoppen tot professioneel zangeres. Het 13-jarige talent kan niet wachten om in haar eigen woonplaats op te treden.
Connor Patrick's System Of Hope brengt diepgaande verhalen, gecombineerd met humor en zelfspot. Hoewel Connors comfortzone en stijl voornamelijk Engelstalig zijn, zal hij tijdens dit optreden twee van zijn drie nummers in het Nederlands zingen.
Voorronde drie van Amphion Open vindt plaats op vrijdag 26 mei om 20:00 uur bij Amphion Theater, Hofstraat 159. De spectaculaire finale vindt 16 september plaats. Kijk voor informatie en tickets op:


amphion.nl