Outletdagen bij JS Schoenen & Voetcomfort

GAANDEREN - Dinsdag 23 mei, tot en met zaterdag 27 mei, zijn er speciale Outletdagen bij JS Schoenen & Voetcomfort in Gaanderen. Veel merkschoenen voor outletprijzen. Wees er op tijd bij, want op is op.

Er is een speciale looproute gecreëerd, achter de winkel is een Outlettent geplaatst, waarin honderden schoenen staan afgeprijsd voor leuke prijzen. De stickers duiden de prijzen aan. We hebben veel keuze voor zowel hem als haar in onze outlettent. Merken als Xsensible, Durea, Wolky, Livingstone, Waldläufer, Hartjes, Piedi Nudi, Rehab, Berkelmans en Cruyff zijn te vinden tijdens deze dagen. Profiteer van deze mooie kortingen op merkschoenen.

Sandalen en slippers
Momenteel hebben we voor het voorjaar ook veel leuke nieuwe slippers in huis met een uitneembaar voetbed. Merken als Durea, Xsensible, Finn Comfort, Hartjes en Waldläufer zijn tevens ook uitermate geschikt voor een eigen inlegzool. Onze schoenadviseurs vertellen er graag meer over, zodat u ook met warm weer perfect kunt blijven lopen!

Inloopspreekuur podotherapie
Op dinsdagochtend 6 juni is er weer een inloopspreekuur podotherapie met podotherapeute Froukje Holkenborg van Voetencentrum Wender. Heeft u last van uw voeten en wilt u pijnvrij de zomer in? Bel dan 0315-323839 voor een vrijblijvende afspraak met de podotherapeut voor een voetencheck. Eventueel kan in de behandelkamer een vervolgafspraak worden ingepland. Meer informatie is te vinden op onze website www.jsschoenen.nl/podotherapie. JS Schoenen & Voetcomfort is de comfortabele schoenspecialist van de regio. In een gemoedelijke sfeer adviseren wij u graag. Parkeren is gratis en voor de deur, dus stap eens vrijblijvend bij ons binnen. Liever een pasafspraak? Bel dan 0315-323839 en we plannen samen een rustig moment in.

Tot snel! Team JS Schoenen & Voetcomfort – Hoofdstraat 41 Gaanderen.