Turnsters Ypsilon scoren veel finaleplaatsen

Turnsters Ypsilon scoren finaleplaatsen

DOETINCHEM - Hert was weer een succesvol weekend voor de turnsters van Ypsilon. In de derde plaatsingswedstrijd voor de teams in supplement G & H en niveau 6 & 7 slaagden veel meiden erin zich te plaatsen voor allerlei finales. 

De dag begon in Doetinchem met niveau 7. Team 1 van Ypsilon bestaat uit Sheaney, Guusje, Charlie, Madee en Eva. Zij turnden een goede wedstrijd en werden eerste met hun team. Tevens werden zij seizoenskampioen. Team 2 van Ypsilon in dit niveau bestaat uit Faylinn, Mila, Bente, Romina en Fleur. Ook zij turnden met het team een goede wedstrijd en mochten de zilveren medaille mee naar huis nemen. In de eindranking van het seizoen werden ze tweede. Vanuit deze twee teams plaatsten Guusje, Charlie, Sheaney, Mila, Fleur, Bente en Faylinn zich voor de individuele finale.
Vervolgens was het de beurt aan team H, bestaande uit Joëlle, Desi, Suus, Anouk en Lotus. Zij behaalden knap het goud en mogen door naar de teamfinale. Individueel werd Joelle eerste, Desi tweede, Suus derde, Anouk vierde en Lotus zevende. Joëlle, Desi, Anouk en Lotus hebben zich hierbij ook nog geplaatst voor de individuele finale en de toestelfinales van alle vier de toestellen. Suus plaatste zich voor twee toestelfinales.
Als laatste die dag was het de beurt aan team G, met daarin Indy, Suzanne, Liz en Eveliene. Zij turnden ook naar het goud en zijn door naar de teamfinale. Individueel werd Indy eerste, Eveliene derde, Liz vierde en Suzanne zesde, waarmee ze allemaal door zijn naar de individuele finale. Eveliene en Suzanne plaatste zich voor twee toestelfinales, Liz voor drie toestelfinales en Indy zelfs voor vier toestelfinales.