Vrijwilliger worden in Doetinchem

DOETINCHEM - Voor een lieve, gezellige vrouw (56 jr.) zoekt het Maatjesproject van Iriszorg Doetinchem, een maatje met een luisterend oor. Mevrouw heeft door veel tegenslagen een klein sociaal netwerk overgehouden en zou dit graag weer willen uitbreiden. Bij voorkeur een rustige vrouw van rond haar leeftijd met wie ze een praatje kan maken, koffie kan drinken of samen (creatieve) dingen mee kan ondernemen. De inzet is minimaal één dagdeel per week, in overleg. 

Heb jij zin om het team van Sensire, locatie Pelgrim in Gaanderen bij de catering te ondersteunen? Onder de aantal taken zijn: tafels dekken, uitserveren van maaltijden, vaatwasser in- en uitpakken en zorgen voor het welzijn van de bewoners. Je bent niet alleen in het restaurant, er is altijd een medewerker aanwezig. De inzet is in overleg, op dinsdag en/of donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. 

Op Buurtplein Burenhulp, onderdeel van onze website, zoekt een moeder voor haar leuke, bijzondere zoon met Down een maatje, die het ook leuk vindt om af en toe met hem op stap te gaan. Hij houdt erg van muziekfestivals. En hij vindt hiphop en dansmuziek leuk, maar geen Nederlandstalig, dat vindt hij slappe muziek. Jullie kunnen ook samen naar een concert van een rapper of naar een disco gaan. 

Heb je belangstelling voor een vacature/Burenhulp bericht? Kijk dan op de vacaturebank van onze website. Je kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met de betreffende organisatie/contactpersoon of informeer via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.


vrijwilligerscentrale
doetinchem.nl