Filo-walk Taal bij Kunst- & Filosofiecafé

Doetinchem - Zondag 21 april is er een Filo-walk bij kasteel Slangenburg met als thema 'Taal'. Om 14.00 zijn mensen die lekker buiten met anderen willen denken, praten én wandelen van harte welkom.

Sanne van Niel van Filosofiris neemt je mee op een filosofische wandeling. In ongeveer een uur onderzoek je niet alleen je eigen gedachten maar ook die van een ander. Samen kunnen jullie je eigen en elkaars gedachten, aan de hand van drie filosofische vragen passend bij het thema,  aan de tand voelen en daarbij  je lichaam en geest in beweging zetten. Kortom gezond voor lichaam en geest.

We nemen je mee naar Landgoed Slangenburg waar we starten op de parkeerplaats bij Kasteel Slangenburg. Na de wandeling kunnen we onder het genot van een kop koffie of thee nog meer gedachten uitwisselen.

Dus wil je een keer laagdrempelig kennis maken met filosoferen of ben je al een wat meer ervaren filosoof en wil je eens op een andere manier je gedachten onderzoeken met anderen? Doe dan mee met de Filo-walk van het Kunst- & Filosofiecafé, van 14.00-15.30 uur bij Landgoed Slangenburg. Adres: Kasteellaan 6.