Kids crew

De OVS Activity crew

Doetinchem - Een nieuwe groep bloeit op in de wijk overstegen: samen buitenspelen en ouderwetse spelletjes spelen. Zo wordt stoeprandje en buskruit met de hele buurt gespeeld. 

Door samen met de kinderen buiten te spelen is de OVS Activity crew ontstaan. Een groep ouders en kinderen die elke week overstegen een stuk gezelligere maken. Beter laat dan nooit, de kinderen nemen het voortouw en organiseren konings dag in het hart van Overstegen: Het schoolplein. Zo werd er een flyer gemaakt en zijn ze druk bezig met een kleedjes markt en oudhollandse spelletjes in elkaar zetten. Door meerdere sponsoren te hebben gezocht wordt het toch nog 1 groot feest.
AH zonneberg sponsoord het eten, Kruidvat Overstegen zorgt voor de snoep.

Irma geeft meerdere Hema bonnen en een geld bedrag, Gerry en Ellen zorgen voor een springkussen die Rene Derksen sponsoord. Laat konings dag 2024 maar komen. En niet vergeten de andere activiteiten waarbij de kinderen en de OVS Activity crew voor gaan zorgen. Ben jij benieuwd en geïnteresseerd in wat wij organiseren en doen? Kijk dan op de Facebookpagina OVS Activity Crew.