Wehlse Bokkendag met tocht en leuke middag

Algemeen

WEHL - Stichting WEHL (Wat Een Heerlijk Land) organiseert samen met BEA Bar & Events de Wehlse Bokkendag. Die is op zondag 7 november, van 12 ror 20 uur en begint met een bokkentocht (wandelen of fietsen). Aansluitend is er een gezellige bokkenmiddag met live-muziek.

Bij de Bokkentocht is er keuze uit twee prachtige routes rondom Wehl. Een fietsroute van ongeveer 35 km of een wandelroute van circa 7,5 km die uitgezet zijn op een routekaart. Onderweg wacht de deelnemers een heerlijk broodje bockworst en een consumptie. Starttijd: tussen 12 en 13 uur bij BEA Bar & Events (Koningin Wilhelminastraat 12 in Wehl) en deelname kost 7,50 euro.
De Bokkenmiddag begint om 14.00 uur en wordt gevuld met een topselectie bock- en speciaalbieren, entertainment, live muziek en DJ Frans. Ook deze middag is bij BEA Bar & Events. Entree voor kinderen t/m 12 jaar is gratis, van 13 tot 18 jaar 5 euro (incl. 2 munten) en 18plus 15 euro (incl. 2 munten). Wie zowel de tocht als de middag wil doen kan een combi-ticket kopen voor 20 euro. Alleen toegang met de corona check app.
Meer informatie en of aankoop tickets op onderstaande websites.


www.stichtingwehl.nl
www.bokkendag.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant