In De Brink staan enkele leden van het Koninklijk Concertgebouworkest op het podium. Foto: PR
In De Brink staan enkele leden van het Koninklijk Concertgebouworkest op het podium. Foto: PR

Camerata RCO in cultureel centrum De Brink Zelhem

Algemeen

ZELHEM - Zondagavond 31 oktober zal in cultureel centrum De Brink in Zelhem het eerste concert van de reeks van zes concerten die de komende maanden worden georganiseerd door de Stichting Kamermuziek Zelhem, plaatsvinden, dat zal worden uitgevoerd door Camerata RCO. Er staan werken van Mozart en Brahms op het programma. Het concert begint om 20.00 uur.

Camerata RCO is een uniek ensemble, bestaande uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam. Het repertoire is anders dan het orkestrepertoire; kamermuziek is persoonlijker en intiemer. Zij bepalen zelf het repertoire, de bezetting van het ensemble en waar zij optreden.
Met Camerata RCO willen ze in direct contact staan met het publiek. Dat inspireert hen en geeft veel energie. Het ensemble, klarinettist Hein Wiedijk, violist en aanvoerder Marc Daniel van Biemen, violist en medeoprichter van Camerata RCO Annebeth Webb, violist Santa Vizine en cellist Maartje-Maria den Herder geeft veel concerten in binnen- en buitenland.
De ingang van De Brink is aan de achterkant, aan de Industrieweg. Hier is volop parkeerplek. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Voor jongeren tot 16 jaar is de toegang gratis.


kamermuziekzelhem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant