Huize Oolde is ook in 2023 stralend middelpunt van Mañana Mañana. Foto: Henri Bruntink
Huize Oolde is ook in 2023 stralend middelpunt van Mañana Mañana. Foto: Henri Bruntink

Mañana Mañana ook in 2023 op Landgoed Oolde

Cultuur

LAREN - De kogel is door de kerk. Ook in 2023 strijkt het festival Mañana Mañana neer op Landgoed Oolde bij Laren. De data zijn bekend: 8 tot en met 11 juni. En de voorverkoop begint al komende vrijdag - 2 december - om 11.00 uur. Dit jaar werd het festival voor het eerst gehouden in Oolde. Dat beviel goed, maar de eigenaren - het echtpaar Croll-Van Verschuer - gaven na die eerste editie niet meteen groen licht voor een vervolg.

Door Henri Bruntink

Namens de organisatie liet Ronnie Degen tegen het einde van de vorige editie van het festival al weten graag verder te willen. Eigenaar Robert Croll gaf toen aan ‘met samengeknepen billen’ te zijn begonnen aan het avontuur. “Mijn vrouw en ik vonden het echt spannend. Maar ik moet zeggen dat we het een geweldige ervaring vonden.” Croll noemde ook de samenwerking met De Feestfabriek/Alles Komt Goed geweldig. Hij wilde nog wel graag weten welke plannen er klaarliggen voor het geval het rond of tijdens het festival een keer hard regent. “We houden van Mañana Mañana, maar nog net iets meer van Oolde”, aldus Croll.

Totaalbeleving
Bij de start van voorverkoop is nog niets bekend over de programmering. Zoals altijd mikt Mañana Mañana op wat je het best kunt omschrijven als: totaalbeleving. Een combinatie dus van muziek voor zeer uiteenlopende smaken, naast theater, workshops en meer. Op 7 podia treden bands en DJ’s op. De organisatie belooft: ‘Van gevoelige chansons tot knallende Balkan beats en van epische Electropop tot vuige rock ’n roll. De muziekgenres lopen ver uiteen waardoor alle zintuigen geprikkeld worden. Fiësta like there’s no mañana!’

Zodra de voorverkoop start verschijnt een link naar de webshop waar ze verkrijgbaar zijn op: www.mananamanana.eu/tickets.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant