Jan Nabuurs. Foto: PR

Jan Nabuurs. Foto: PR

Lezing Jan Nabuurs over documentaire fotografie

Cultuur

DOETINCHEM - Documentaire fotografie is het onderwerp van een lezing die Jan Nabuurt op donderdag 11 april in Doetinchem geeft. Als ervaren fotograaf heeft hij diverse series gemaakt zoals ‘De Paardenmarkt’ of ‘Wijwater-rijwater’ waarin motorrijders gewijd en wel aan hun rit beginnen. Maar ook model- en podiumfotografie heeft zijn belangstelling.

Nabuurs is bondsmentor en coach, geeft cursussen en begeleidt mensen in hun zoektocht naar een hogere kwaliteit en zeggingskracht in hun foto’s. In de lezing wordt aandacht besteed aan seriematig werken. En ook hoe foto’s elkaar onderling beïnvloeden en wat kenmerken zijn van de soorten series. Een en ander natuurlijk geïllustreerd met eigen werk.
Jan Nabuurs heeft geëxposeerd in het Limburgs Museum Venlo en bij Foto Nationaal. Ook is zijn werk te vinden in diverse fotobladen zoals FotografieFD, Focus Fotobond in Beeld en Fotografie van de Journalistiekgroep. Meer informatie op zijn website.
Iedereen mag met de leden van de fotoclub Doetinchem komen genieten van deze bevlogen en deskundige fotograaf. De lezing is in De Bongerd 81 in Doetinchem en duurt van 20 tot 22 uur. De entree bedraagt 5 euro. Aanmelden via info@fotoclubdeoudeijssel.nl.


www.jannabuurs.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant