Voorafgaand aan de Pitchnight. Foto: PR
Voorafgaand aan de Pitchnight. Foto: PR

Days Outside krijgt met skills project eerste plek tijdens Pitchnight Lions

Maatschappij

DOETINCHEM - De jaarlijkse pitchnight van de Lions vond vorige week woensdag plaats. Op deze avond mogen verschillende maatschappelijke initiatieven die een bijdrage leveren aan het leven van mensen in de Achterhoek, hun projecten presenteren.

Als serviceclub streven de Lions ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van onze samenleving. Middels diverse acties, zoals de wijnactie, city curling en andere evenementen zamelen ze geld in, wat ze vervolgens schenken aan goede doelen.
Daarom hielden ze op 6 maart de jaarlijkse pitchnight, waarin ze bepalen welke goede doelen ze financieel gaan ondersteunen. Het is belangrijk te benadrukken dat tijdens deze avond, indien nodig, ook hun netwerk of vrijwilligersinzet beschikbaar kan worden gesteld.
Het SKILLS project van Days Outside kreeg tijdens de jaarlijkse pitchnight van de Lions de eerste plaats. Days Outside biedt hun sport- en beweegprogramma twee keer per week (voor alle leeftijden) gratis aan. Dit doen zij omdat steeds meer gezinnen het moeilijk hebben en de inactiviteit en beweegarmoede toeneemt. Het SKILLS project is een samenwerking tussen de verenigingen op Sportpark de Bezelhorst en Days Outside.
“Mooi om te zien hoe mensen zich belangeloos en met passie inzetten voor hun medemens middels hele mooie initiatieven” meldt Desiree van Days Outside
Het SKILLS programma wordt op maandag van 16.00 tot 17.00 gegeven in gymzaal Kleurrijk. Vanaf het voorjaar op de groene Wig, Willy Brandtplein. Woensdag van 15.00 tot 15.30 bij vv Doetinchem voor de 45+ ‘Walking sport en bewegen’. En van 16.00 tot 17.00 in gymzaal Rozengaarde voor de 6-12, 13-19, 19-45 jarigen. Vanaf het voorjaar op Sportpark de Bezelhorst.
Voor meer informatie: info@daysoutside.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant