Esther Ruesen is blij verrast met de Rode Taart. Foto: PR

Esther Ruesen is blij verrast met de Rode Taart. Foto: PR

Esther Ruesen ontvangt de Rode Taart en is blij verrast

Maatschappij

DOETINCHEM - Esther Ruesen heeft na zes jaar als directeur van de Stichting Stadsmuseum Doetinchem afscheid genomen. Zij was mede verantwoordelijk voor het mooie museum in het centrum van Doetinchem. 

In haar rol heeft ze zich niet alleen hard gemaakt voor het museum, maar ook om cultuur in onze hele gemeente op de kaart te zetten. Vandaar dat zij namens de PvdA de maandelijkse Rode Taart kreeg. 

De voltallige fractie mocht de afzwaaiend directeur verrassen. “Haar eindelijke en aanstekelijke enthousiasme, gecombineerd met passie voor het museum, de vrijwilligers en Doetinchem, maakt dat we haar zeker gaan missen. En vooral ook, dat deze Rode Taart meer dan terecht is”, aldus fractievoorzitter Maarten op de Weegh.
“Wat hou ik toch van dit soort verrassingen! Met mooie woorden en een heerlijke taart. En mijn laarzen. Die passen opeens perfect bij de verrassing.” Aldus een stralende Ruesen.

Ken je ook iemand, die wat jou betreft een heerlijke Rode taart van Bakkerij Kaspers verdient. Iemand die jou bijvoorbeeld altijd helpt, voor anderen klaar staat of echt jouw (lokale) held is? Laat het ons weten via: doetinchem.pvda.nl en misschien wordt diegene volgende maand wel verrast.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant