Roadhouse. Foto: PR

Roadhouse. Foto: PR

Van Uhm brengt muziek terug in Wehl

Muziek

WEHL - Met de recente heropening van het befaamde café Van Uhm komt ook de livemuziek terug in Wehl. De Achterhoekse bluesrockband Roadhouse trapt zondagmiddag 10 maart af in ‘het bruinste café van de regio’. Het concert staat gepland tussen 15.00 en 19.00 uur en is gratis toegankelijk.

Blues en bluesrock met een vleugje americana zijn de basis van de verrassende Achterhoekse formatie. De band bestaat uit ervaren en nog steeds enthousiaste muzikanten die een lange muzikale historie hebben. Roadhouse ontstond in de ‘corona-pauze’ toen (ex-)leden van bands als Meet The Press, The Jibs, Move Your Mind en Blues Factor op hetzelfde muzikale spoor bleken te zitten. Miel Groothedde, gitaar en zang, Leo Lammers, gitaar en zang, Marcel van Vugt, basgitaar, Maurice Doppen, drums en zang en Huub Kerkhoffs, zang vonden elkaar al snel in een kersverse band.
Roadhouse heeft een stevig aanstekelijke sound die bij optredens in kroegen, op festivals of feesten zorgt voor een lekkere kick. Het repertoire draait vooral om bluesrock.


roadhouse-rocks.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant