Duo Amoroso: Marjo Harmsen en Mey Lingga. Foto: Eigen foto

Duo Amoroso: Marjo Harmsen en Mey Lingga. Foto: Eigen foto

Koffieconcert in De Wingerd

Muziek

DOETINCHEM - Duo Amoroso geeft op zaterdag 9 maart een koffieconcert in De Wingerd. Het duo bestaat uit de sopraan Marjo Harmsen en de pianiste Mey Lingga die al sinds 2010 met veel plezier samenwerken. Ze nemen hun publiek mee in verschillende klassieke stukken van uit opera’s en operettes. 

Dit concert gaat over vrouwen en natuurlijk ook over liefde. We kunnen denken aan een bediende, een priesteres, een weduwe, een keizerin, enz. Te beluisteren zijn de priesteres met haar aria uit de opera Norma van Bellini of de overbekende aria ‘Un bel di vedremo’ uit Madame Butterfly van Puccini. Daarnaast zullen ook wat minder bekende stukken komen zoals de mooie aria van Michaela uit de opera Carmen van Bizet of de vrolijke aria ‘Mein Herr Maquis’ uit Die Fledermaus van Johan Strauss. Ook het ‘Viljalied’ uit Die lustige Witwe van Léhar staat op het programma.
Het concert begint om 10.30 uur.  De toegang is gratis; een vrije gift wordt gewaardeerd. Na afloop kan men napraten bij een kopje koffie of thee.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant