BOSCO The Tribute - Battle Of The Bands 2024. Foto: PR
BOSCO The Tribute - Battle Of The Bands 2024. Foto: PR

Bigband-sensatie uit ‘The Tribute’ komt naar Doetinchem

Muziek

DOETINCHEM - Op 3 april komt het ‘BOSCO jazz and pop orchestra’ naar schouwburg Aphion. Deze band maakte de afgelopen weken furore in het TV-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands’, waar het als begeleidingsorkest van Peter Douglas veel lof oogstte bij zowel de jury als het publiek.

Onder de naam ‘Sinatra by Douglas & BOSCO’ haalde dit gezelschap de finale en bemachtigde het zelfs een plek in de Ziggo-Dome; de ultieme prijs die er in het programma te behalen viel.
In Doetinchemse theater Amphion treedt BOSCO op met topzanger Johnny Rosenberg, die vaak ‘de Nederlandse Michael Bublé’ wordt genoemd. Johnny stamt uit de wereldberoemde muziekfamilie Rosenberg en tourde reeds over de hele wereld met onder meer het befaamde Rosenberg trio.
In Nederland werd Johnny bekend door zijn deelname aan de eerste editie van ‘The Voice Of Holland’. In 2020 won hij het programma ‘All together Now’. Johnny Rosenberg wordt gerekend tot de beste vocalisten van Nederland.
Sinds 2022 werken BOSCO en Johnny Rosenberg samen, speelde het verschillende festivals compleet plat en bracht deze ‘gouden combinatie’ meerdere nummers uit op onder meer Spotify.
Tijdens hun theatershow passeren onder meer diverse wereldhits van Michael Bublé en Elvis de revue. Er zijn voor het optreden op 3 april nog kaarten beschikbaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant