Jacco Arends. Foto: Badminton Nederland

Jacco Arends. Foto: Badminton Nederland 

Badminton Nederland

Badmintontoppers komen naar Gaanderen

Sport

GAANDEREN - Badmintonvereniging GBC Poona uit Gaanderen en Doetinchem zorgt op maandag 4 juli voor een bijzondere afsluiting van het badmintonseizoen. Die avond komen de sterspelers Jacco Arends en Ties van der Lecq uit het Nederlandse Team de leden van Poona een training verzorgen. 

Ook geven ze een korte en interactieve demonstratie waarbij iedereen van dichtbij kan meemaken welke oefeningen zij dagelijks uitvoeren met het Nederlands team. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in Sporthal De Pol in Gaanderen.
Badminton is een sport die iedereen kent. Maar… badminton is veel meer dan tegen ‘een pluimpje’ slaan. Het is een professionele topsport. Jaarlijks vinden veel internationale toernooien plaats over de hele wereld. Ook staat badminton sinds 1992 op het Olympische programma. Er spelen naar schatting zo’n 100 miljoen mensen regelmatig badminton En niet zonder reden. Badminton is een fysiek zware sport en de snelste racketsport ter wereld. Wie goed wil kunnen badmintonnen, moet beschikken over kracht, bliksemsnelle reflexen, snelheid, uithoudingsvermogen en een goede hand-oog-coördinatie. Jacco Arends en Ties van der Lecq zullen dit op maandag 4 juli in Gaanderen tonen.

Programma
Om 19.00 uur starten Jacco Arends en Ties van der Lecq met een training voor de jeugd. Van 19.50 tot 20.10 uur geven ze een korte en interactieve demonstratie van de oefeningen die zij dagelijks met het Nederlands team doen. Om 20.10 uur ontvangen de senioren van Poona vervolgens een training van het duo.

Informatie
Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met Susan Daams, Communicatie en PR GBC Poona, via 06-10443307. Meer informatie over Poona is te vinden op de website.


www.gbcpoona.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant