Peter Bijvelds. Foto: De Graafschap Media

Peter Bijvelds. Foto: De Graafschap Media

De Graafschap en technisch directeur Peter Bijvelds verlengen samenwerking met extra jaar

Sport

DOETINCHEM - De Graafschap en Peter Bijvelds hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van de samenwerking met één seizoen. De technisch directeur blijft daardoor, mits de nacompetitie wordt gehaald, de scepter zwaaien over het voetbalbeleid van de Achterhoekse trots.

“We zijn enorm blij dat we Peter binnenboord houden voor het komende seizoen”, aldus directeur algemene zaken Michael Ogubai. “Naast het voetbaltechnische beleid, is Peter ook een ervaren factor die we graag binnen onze directie houden. We zijn blij en tevreden met de manier waarop Peter leiding geeft aan de voetbaltak van de organisatie, waaronder de jeugdopleiding. Daarnaast is de afgelopen seizoenen gebleken dat Peter als persoon ook perfect binnen de organisatie past.” 

“Ik geloof heel erg in de visie die we hebben neergelegd, een visie met een heel hoog De Graafschap-DNA en waarbij de jeugdopleiding heel belangrijk is”, aldus Peter Bijvelds. “De mogelijkheden voor de jeugd vanaf De Bezelhorst worden steeds belangrijker. Ik zie mogelijkheden om daar nog verder in te investeren. Ik geef heel graag leiding aan die visie, omdat ik denk dat deze visie ook terug te zien is in de volle tribunes en dat 24 van de 32 spelers nog mee mogen spelen bij het Onder 21 jaar-elftal.”

“Als technisch directeur moet ik op korte termijn ook resultaat halen”, vervolgt Peter. “Dus mochten wij de play-offs niet halen, dan ben ik een sta-in-de-weg voor de club. Desondanks blijf ik dan de ingeslagen weg wel de juiste vinden voor De Graafschap en dat we die keihard moeten doorzetten. Daar zijn we op dit moment ook volop mee bezig.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant