Walk&Talk: koffiepauze voor werkzoekenden

DOETINCHEM - Op zoek naar je volgende baan? Kun je wel wat hulp gebruiken of help je graag anderen? Kom dan naar de gratis Walk&Talk-bijeenkomsten die worden georganiseerd door bibliotheek West-Achterhoek.

De eerstvolgende koffiepauze voor werkzoekenden is op donderdag 25 augustus in bibliotheek Doetinchem. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent.
Coachpraktijk Achterhoek is 25 augustus van 10.00 tot 12.00 uur present in de bibliotheek aan de IJsselkade 13. Gabrielle Kiefmann van de praktijk zal dan informatie geven over de TMA Talentenanalyse in combinatie met het solliciteren. Coachpraktijk Achterhoek gebruikt de TMA Talentenanalyse om drijfveren, talenten en daarmee de motivatie te meten. Met als uitgangspunt dat je het meest effectief, succesvol en gemotiveerd bent als je werk doet dat dicht bij je ware aard ligt.
De toegang is vrij en aanmelden kan via www.bibliotheekwestachterhoek.nl of 0314-333445 of info@bibliotheekwestachterhoek.nl.