Walk & Talk voor werkzoekenden

DOETINCHEM - Ben je op zoek naar een (volgende) baan? Kun je wel wat hulp gebruiken of help je graag anderen? Kom dan naar de gratis Walk&Talk-bijeenkomsten die worden georganiseerd door Bibliotheek West-Achterhoek. Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden ben je altijd welkom! Het maakt niet uit hoe lang je al op zoek bent naar werk, wat voor werk je zoekt of hoe jong of oud je bent.

Opbouwen van een netwerk is belangrijk bij het vinden van werk. Dat begint met het in kaart brengen van de mensen die dichtbij je staan en je kunnen helpen bij jouw zoektocht. Het gesprek voeren over jouw wensen is nog een hele kunst. Wil jij hierin vaardiger worden? Doetse van www.hetgesprek.nu gaat verder in op het belang van een goed gesprek. 

Ben je benieuwd wat Doetse van www.hetgesprek.nu voor je kan betekenen in je zoektocht naar werk? Kom dan naar de bibliotheek in Doetinchem en laat je informeren en inspireren. 

Wanneer: 30 maart van 13.30 tot 15.00 uur.

Waar: Bibliotheek Doetinchem, IJsselkade 13 

Toegang: gratis 

Aanmelden kan via de agenda op de website www.bibliotheekwestachterhoek.nl of door te bellen naar de klantenservice 0314-333445 of te mailen naar info@bibliotheekwestachterhoek.nl