Vacatures Vrijwilligerscentrale

DOETINCHEM - Loop jij als begeleider van Sport-ID, sportbedrijf Doetinchem, vanuit locatie Trommelslag, gezellig mee met onze deelnemers tijdens de kuierwandeling op maandagmiddag van 14.00 – 15.30 uur? De deelnemers kunnen allemaal nog zelfstandig lopen, maar hebben wel iemand nodig die ervoor zorgt dat de groep niet te hard loopt. Naderhand is er gelegenheid om samen een kopje koffie/thee te drinken.

Voel jij je op je plek in de wereld van fondsenwerving en wil jij een steentje bijdragen aan een goede start van een kind? Help Stichting Tas voor de Toekomst met de verbinding te leggen met donateurs. Je gaat voor hen aan de slag als fondsenwerver, waarbij je op zoek gaat naar nieuwe donateurs en deze weet te behouden. Je werkt vanuit huis. De inzet is 3 à 4 uur per week en deze tijd kun jezelf invullen.
Spindo biedt diverse vormen van sport- en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking (zaalsporten - zwemmen - muziek etc.) in zowel hun eigen clubgebouw als o.a. sporthal/zwembad Rozengaarde. Zij zoeken voor de begeleiding van de deelnemers, enkele enthousiaste empathische vrijwilligers om de bestaande teams te versterken. Je helpt in overleg 1x of vaker per week bij een activiteit. De tijdsinschatting per activiteit is 2,5 uur per week.
Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.