De vernieuwde. Foto PR

De vernieuwde. Foto PR

Van Dal Doetinchem gaat weer open

DOETINCHEM - Het lange wachten wordt eindelijk beloond: Van Dal Doetinchem gaat weer open! Na weken van renovatie is het pand aan de Boliestraat 44 in een nieuw jasje gestoken waarbij het oude interieur plaatsmaakt voor een stoer, modern uiterlijk. De oorspronkelijke openingsdatum was 30 maart, maar we moeten nog íets langer doorklussen. Daarom zal de nieuwe feestelijke opening plaatsvinden op donderdag 6 april en die zouden we enorm graag samen met jou vieren!

Vernieuwd en verbeterd
Wie eerder voet zette in de winkel herinnert zich nog vloerbedekking en een eenvoudige uitstraling. Inmiddels verrijken industriële elementen het pand van 280 m², evenals een prachtige visgraatvloer en een warme welkomsttekst boven de deur. Kleed je rustig om in de ruime paskamers of schuif aan bij de grote koffietafel. Natuurlijk is er ook een toilet beschikbaar! Filiaalleider Wim en zijn collega’s kunnen niet wachten om de warme gezelligheid tastbaar te maken met een gebakje, drankje en de nieuwe zomercollectie.

Nieuwe zomercollectie
Wat zijn we blij om je kennis te laten maken met onze nieuwe collectie! Het merkaanbod wordt uitgebreid, modieuze prints laten zich zien én vrolijke kleuren gaan samen met jou de zon tegemoet. Genoeg om te vieren dus! We openen de deuren op 6 april vanaf 10:00 uur met een lekker gebakje, maar je kunt ook van een heerlijk borrelhapje en drankje genieten. Extra leuk: de eerste vijftig klanten krijgen een gratis autoparfum van JANZEN (t.w.v. €14,95) bij besteding van 75 euro. Zien we je dan?

SpaarClub
Loyale klanten worden beloond. Na jouw registratie als klant ben je direct lid van onze SpaarClub. Met iedere uitgegeven euro spaar je dan punten die je kunt inwisselen voor verrassende cadeaus. Extra handig: je ontvangt altijd 10% korting op iedere aankoop, bent op de hoogte van speciale acties en ontvangt onze nieuwe folder in je (digitale) brievenbus!