Vacatures Vrijwilligerscentrale

DOETINCHEM - Yunio, InHuis-Steungezinnen is op zoek naar bonus grootouders in de omgeving van Doetinchem. Jullie kunnen een lieve meid van 9 jaar, wekelijks een middag opvangen. Ze vindt het heerlijk om buiten te spelen. Maar ze houdt er ook van om samen een gezelschapsspel te spelen of helpt graag mee om iets lekkers te bakken. 

Vluchtelingenwerk Overijssel en Gelderland zoekt voor Doetinchem vrijwillige maatschappelijke begeleiders. Je ondersteunt en coacht vluchtelingen wanneer zij zich vestigen in de gemeente en een woning krijgen toegewezen. Je maakt je cliĆ«nt wegwijs in de buurt en begeleidt bij de eerste contacten met de buren. Jouw inzet is minimaal 2 dagdelen per week, in overleg. Je bent gedurende een periode van een jaar beschikbaar. Je wordt goed ingewerkt en je kunt trainingen en cursussen volgen. 

Wij zoeken een rommelmarkt-maatje! Een deelnemer van het Maatjesproject De Brug van Iriszorg, gaat graag in het weekend naar de rommelmarkt. Hij zou dit graag met iemand samen willen doen, onderweg lekker een kopje koffiedrinken en gezellig samen kletsen. In overleg spreek je af wanneer jullie gaan. De tijdsinschatting is, 2 tot 4 uur per bezoek. 

Op dinsdag 6 juni a.s. is er geen inloopspreekuur bij de Vrijwilligerscentrale. 

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.