Zandbultfestival 2022. Foto: Kimberley Wieskamp
Zandbultfestival 2022. Foto: Kimberley Wieskamp

Vijfde Zandbultfestival

DOETINCHEM - Op zondag 4 juni 2023 van 13.00 tot 17.00 uur vindt de vijfde editie van het natuurlijkste kinderfeest van Doetinchem plaats: het Zandbultfestival. Een gratis jaarlijks festijn met dans, theater, spel, muziek, natuur, educatie en sport aan de 2e Loolaan voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Ongeveer vijfentwintig activiteiten
Om 13:00 uur zal het Zandbultfestival officieel geopend worden door wethouder Patrick Moors, gevolgd door een openingsdans van Studio IN Dans. De kinderen kunnen deze middag deelnemen aan zo’n vijfentwintig activiteiten. Vanaf 16.30 uur is er de afsluitende djembésessie. Het Zandbultfestival wordt afgesloten om 17.00 uur.

Er is koffie en frisdrank voor de volwassenen (niet gratis). Zolang de voorraad strekt kan elk kind met een stempelkaart een gratis bolletje ijs en een krentenbol krijgen. Verder is er onbeperkt drinkwater (eigen beker/bidon meenemen!) en fruit/groente en voldoende zitgelegenheid beschikbaar. EHBO en toiletten zijn aanwezig.

Kom op de fiets
De organisatie verzoekt iedereen zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen. Er kan vanaf zaterdagavond 3 juni tot zondagavond 4 juni niet geparkeerd worden bij de Zandbult. Er wordt verwezen naar de parkeerplaats naast Havezathe Hagen.

Bij slecht weer wordt het festival afgelast.