Literaire ontmoetingen 'Boek ’n avond' in de Achterhoek

DOETINCHEM - Op woensdag 7 juni a.s. gaat Bibliotheek West-Achterhoek van start met een reeks literaire ontmoetingen onder de naam: Boek ’n Avond. Deze literaire avonden zullen afwisselend in Doetinchem en Vorden plaatsvinden. Tijdens Boek ’n Avond kan een auteur alleen of een thema met meerdere auteurs centraal staan.

Op 7 juni a.s. is de eerste Boek ’n Avond in de bibliotheek in Doetinchem. Thrillerschrijfster Nicolet Steemers presenteert dan haar nieuwste boek Diepe Gronden en neemt je vervolgens mee om een moordmysterie op te lossen. Na afloop is gelegenheid haar boek(en) te kopen en deze te laten signeren. 

Nicolet Steemers is geboren in Hengelo en studeerde gitaar aan het Twents Conservatorium en belandde via het vertalen van toneelstukken en de journalistiek in het schrijversvak. Ze brak door met haar boek Zachte Heelmeesters. Ze schreef 7 spannende romans en zes audioseries. Vertalingen van haar werk verschenen in acht landen waaronder de Verenigde Staten, Zweden en Turkije. 

De avond begint om 20:00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)  en vindt plaats in Bibliotheek Doetinchem, IJsselkade 13. De entree bedraagt tien euro. Kaarten zijn alleen te koop via:


www.biebnieuws.nl