Groep meiden voortgezet in ons jeugdhonk, klaar voor de lip dub. Foto: Sabine Willemsen

Groep meiden voortgezet in ons jeugdhonk, klaar voor de lip dub. Foto: Sabine Willemsen

Sabine Willemsen

Jongerenwerk Nieuw Wehl viert slapend feest

Vijfendertig jaar is geen speciaal jubileum, maar wel een feestje waard

NIEUWWEHL - Het Jongerenwerk Nieuw Wehl bestaat 35 jaar. Dit is geen speciaal jubileumjaar, maar toch vonden we dit een feestje waard. Daarom organiseren we in het weekend van 16, 17 en 18 juni een kampavond voor onze deelnemers. Iedereen mag een nachtje komen slapen op het erf van onze voorzitter Peter Grob.

Zowel deelnemers van groep 1-2 van het basisonderwijs als onze oudste deelnemers van het voortgezet onderwijs komen slapen. Deelnemers uit groep 1 t/m 7 van het basisonderwijs zijn op vrijdag aan de beurt. Er is een actief avondprogramma en voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. In de ochtend nog een spel en een stevig ontbijt en dan weer naar huis.

Deelnemers uit groep 8 en het voortgezet onderwijs komen zaterdag een nachtje slapen. Ook hier zorgen we voor wat lekkers te eten en te drinken, gaan we laser gamen in het donker, draait de DJ lekkere muziek en gaat het vast tot in de late uurtjes door.

Hopelijk kijken onze deelnemers straks terug op een geslaagd nachtje weg. 

Hiermee eindigt ook ons seizoen 2022/2023. Het nieuwe seizoen start met ons Startspektakel op zaterdag 16 september. We hopen nog heel wat seizoenen erbij aan te kunnen plakken. Op naar het volgende lustrum!
Wilt u meer weten over het Jongerenwerk Nieuw Wehl? Kijk dan eens op onze socials, we zijn te vinden op Facebook en op Instagram. Of kijk op onze site:


www.jongerenwerk nieuwwehl.nl

Groep meiden voortgezet tijdens Startspektakel 2022.