Landelijke BoekStartdag

REGIO - Zaterdag 3 juni 2023 is de Landelijke BoekStartdag. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen een extra feestelijk welkom in de bibliotheek.

Er worden rondom deze dag in de vestigingen leuke activiteiten georganiseerd en zijn aanwezig met een feestelijke stand vol informatie, een schaduwquiz en een ‘kraswedstrijd’. Alle bezoekers kunnen zien en ervaren hoe leuk een BoekStartbijeenkomst is: fijn om met je kind samen te lezen, zingen en spelen met boekjes. Op zaterdag 3 juni is de Boekstart bijeenkomst in Doetinchem van 10.00 tot 15.00 uur en zijn er Boekstartbijeenkomsten om 10.30 en 13.00 uur.

In ruil voor de waardebon kun je op deze dagen langskomen om je kindje in te schrijven voor BoekStart. Dan ontvang je het gratis lidmaatschap (tot 18 jaar) plus het BoekStartkoffertje met twee gratis boekjes. Natuurlijk kan de waardebon ook eerder of later worden ingeleverd. De waardebon kan je via de site downloaden. Deze geldt voor alle vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek.