Vacatures Vrijwilligerscentrale

DOETINCHEM - Ben jij de gastvrouw die het leuk vindt om de vaste medewerker in het Grand Café, locatie Schavenweide van Markenheem te ondersteunen? Je voorziet hun bewoners en bezoek van koffie/thee e.d. Ook verzorg je de verkoop vanuit het winkeltje. In overleg werk je in de weekenden, de 1e en 3e weekend in de maand, van 10.00 – 14.00 uur of van 14.00 – 17.00 uur.

Jij bent nieuwsgierig naar andere culturen. Misschien vind je het ook leuk om de docenten van Stichting Spraakvaardig, onderdeel van Enteetwee te ondersteunen tijdens de les. Er zijn altijd studenten die even één op één wat hulp kunnen gebruiken, met schrijven, lezen of gewoon een praatje. Het gaat om een dagdeel van 9.00 – 12.00 uur of 12.30 – 15.30 uur, in overleg. 

Op Burenhulp vind je de hulpvraag 'ICT hulp gewenst'. Een echtpaar kan wat hulp gebruiken bij bijvoorbeeld het bureaublad, de printerinstellingen en het overzetten van de foto´s van mobiel naar de laptop. Misschien heb jij hierin ervaring en wil je hen hierbij helpen?

Heb je belangstelling voor een vacature/burenhulp bericht? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734. 


www.vrijwilligerscentrale doetinchem.nl