Vrijwilligers gevraagd

Handen uit de mouwen: word vrijwilliger!

Samen fietsen, aan de slag bij Mini Manna of hulp bij dagbesteding

DOETINCHEM - Op de vrijwilligersvacaturebank van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem staan weer verschillende vrijwilligersvacatures.

Voor lang niet iedereen is fietsen vanzelfsprekend. Vooral vrouwelijke statushouders hebben dit nooit geleerd. Als je kunt fietsen is het zoveel makkelijker om mee te kunnen doen in de maatschappij. Lijkt het jou leuk om een vrouwelijke statushouder te leren fietsen? Meld je dan bij Stichting Present Doetinchem als fietsvrijwilliger. Er is voorkeur voor een vrouw. Je spreekt af in onderling overleg. Bij voorkeur een uurtje per week, voor de duur van een half jaar.

Stichting Mini Manna is een sociale hulpwinkel met vestigingen in Doetinchem, Ulft en Winterswijk. Zij bieden ook hulp bij het uitvoeren van (kleinere) verhuizingen en ontruimingen van woningen. Daarvoor worden er vrijwilligers gezocht die van aanpakken houden en handig zijn om klusjes in woningen uit te voeren. Je gaat werken in een leuk team. Ze houden rekening met passende klussen die jij aan kunt en houden rekening met jouw interesses. De inzet is in overleg, van maandag t/m vrijdag.

Wil jij helpen bij diverse activiteiten met bewoners van de dagbesteding De Boogh van Sensire, locatie Oldershove. Denk aan samen gezellig duofietsen, wandelen, de weekmarkt bezoeken of assisteren bij de maaltijden. De inzet is in overleg, op woensdag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag en mede afhankelijk van de activiteit.

Heb je belangstelling voor een vacature? Kijk dan op de vacaturebank van onze website www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl Je kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met de betreffende organisatie/contactpersoon of informeer via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.