Kinderen zoeken een warm thuis in omgeving Doetinchem

Kinderen zoeken een warm thuis in omgeving Doetinchem

Doetinchem - Zaid, Aya en Sami, drie lieve en sociale kinderen, zijn op zoek naar een warm thuis in de omgeving van Doetinchem. Vanwege omstandigheden kunnen ze niet bij hun moeder wonen, maar ze verlangen naar een plek waar ze kunnen opgroeien en toch contact kunnen houden met hun moeder.

Het liefst vinden we een plek waar ze samen kunnen zijn, maar als er ruimte is voor één of twee van deze kinderen, horen we dat ook graag. Deze kinderen, die van Islamitische afkomst zijn, hebben een aantal kenmerken die hen typeren. Aya is lief, sociaal en houdt van puzzelen en creatieve bezigheden. Sami is actief, vrolijk en heeft behoefte aan structuur in zijn dagelijkse routine. Zaid is grappig, actief en helpt graag in huis, maar heeft soms begeleiding nodig om anderen ook aan het woord te laten.
Als ze samen zijn, kunnen de kinderen wat druk zijn en grenzen opzoeken. Duidelijke aansturing, voorspelbaarheid en structuur zijn daarom belangrijk om dit te voorkomen.

Heb jij of ken jij een gezin waar Zaid, Aya en Sami zich thuis zouden voelen? Neem dan contact op met Anke via 06 23 65 06 09 of via mail:


pleegzorgdichtbij@entrealindenhout.nl