Niels en Jessica met de kinderen Julia en Noa bij Niels Meubelen Doetinchem. Foto: Roel Kleinpenning
Niels en Jessica met de kinderen Julia en Noa bij Niels Meubelen Doetinchem. Foto: Roel Kleinpenning

Van Niels Meubels en meer is verhuisd naar Doetinchem

DOETINCHEM – Een ‘gewone’ verhuizing is al een hele onderneming. Veel mensen hebben dat al eens ervaren in hun leven. Stel je eens voor dat je een meubelzaak moet verhuizen, dát is pas zweten! Niels Koolenbrander kan daar nu over meepraten, want hij heeft zijn winkel uit Wehl verhuisd naar de Havenstraat 126 in Doetinchem.

Door Walter Hobelman

“Geweldig toch? Lekker zwoegen om alles op het juiste moment op de juiste plek te hebben staan, dat geeft me energie”, aldus Niels. In het paasweekend (31 maart en 1 april) gaat zijn nieuwe winkel open en kan iedereen een kijkje komen nemen en inspiratie opdoen. Want het aanbod bij Van Niels Meubelen is niet zomaar iets.

In de nieuwe showroom (in het voormalige pand van het Office Centre, WH) die ruim zeshonderd vierkante meter telt, is een groot aanbod fauteuils, zitmeubelen, stoelen en banken te bewonderen. Ruim opgesteld, zodat er alle gelegenheid is om proef te zitten en te testen.

“Van Niels is anders dan andere meubelzaken. En dat zit in de persoonlijke aandacht die ik aan alle klanten geef. Iedere bezoeker krijgt mijn aandacht en dat zorgt ervoor dat men zich snel thuis voelt”, zegt Niels. “Weet je, meubels kan je op bijna elke hoek van de straat kopen, maar het gaat juist om dat stukje extra aandacht. Ik kom bij mensen thuis om de meubels af te leveren. Daar gaat een proces van eerlijk advies geven, eerlijke prijzen rekenen en net een stapje meer zetten dan een ander aan vooraf. Bij mij is de klant écht nog koning.” Voor Niels geldt dat hij pas tevreden is als zijn klanten dat ook zijn. “Dus mijn service stopt niet bij de voordeur als ik de meubels kom bezorgen, maar gaat een stukje verder.”

Niels werkt zonder personeel. “Ook dat is een bewuste keus. Ik wil mijn klanten kennen en een band met ze opbouwen. Mijn vrouw springt wel eens bij als het druk is en zelfs mijn dochtertje begint soms met het geven van advies, maar verder doe ik alles zelf”, lacht Niels, die een kleinzoon is van de bekende Graafschap oma ‘Tante Lien’.

In de nieuwe winkel staan meubels in diverse stijlen uitnodigend opgesteld, voorzien van woonaccessoires, waarmee een goed beeld gegeven kan worden hoe iets in een woonkamer tot zijn recht komt. “Bij Van Niels is voor elk budget en voor elke smaak iets te vinden. Meubels van hoge kwaliteit, altijd volgens de laatste trends en meestal direct uit voorraad leverbaar. Niet alleen voor de particuliere klant, ik heb ook steeds meer zakelijke klanten die hun wachtruimte, kantoorruimte of vergaderplek sfeervol en comfortabel willen inrichten.”

Bij de opening in het paasweekend zijn er voor klanten leuke prijzen te winnen. "Dat varieert van een nieuwe stadsfiets ter waarde van negenhonderd euro tot dinerbonnen van 't Zusje en waardebonnen van JS Schoenmode. Iedereen die voor meer dan duizend euro besteed gaat in de pot en zestig klanten maken kans op een van de mooie prijzen.”

Vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart van 9:30 tot 17:00 uur en maandag 1 april (Tweede Paasdag) is iedereen welkom tussen 12.00 en 17.00 uur. "We hebben koffie met iets lekkers en maken er een groot feest van.”

Van Niels is te vinden aan de Havenstraat 126 in Doetinchem. Meer info is te vinden op onderstaande website:


vannielsmeubelen.nl