Afbeelding
Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Albert Heijn Zaagmolenpad is open

Algemeen

DOETINCHEM - Burgemeester Mark Boumans opende vorige week woensdag de gloednieuwe Albert Heijn aan het Zaagmolenpad 16 op bedrijventerrein Keppelseweg in Doetinchem. De supermarkt is de grootste Albert Heijn van de regio en heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, lekker en gezond eten. 

De winkel biedt op maar liefst 2.750 vierkante meter een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, brood, banket, vleeswaren, kazen en tapas.
Bij de sushibar wordt door professionele chefs verse sushi bereid. Het afrekenen gaat nog sneller dankzij veertien zelfscankassa’s.

Hypermodern
Supermarktmanager Mark Bakker: “Klanten reageren erg enthousiast, we krijgen meteen al veel complimenten over onze hypermoderne, ruim opgezette winkel. Het Zaagmolenpad is een tijdelijke locatie. Zodra de nieuw te bouwen Albert Heijn bij winkelcentrum De Bongerd gereed is, verhuizen we weer terug. Dit zal een aantal jaren duren.”
Gedurende die periode is er op woensdag- en donderdagmiddag gratis vervoer naar Albert Heijn Zaagmolenpad voor minder mobiele inwoners van Doetinchem en Wehl.

Het lekkerste vers
De nieuwe supermarkt heeft een enorm versaanbod. Van bloemkool en avocado tot de lekkerste vega(n) producten. Ook is er een ruim biologisch assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende verse maaltijden, verspakketten en maaltijdsalades.
Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. Bij de sushibar bereiden professionele chefs ter plekke verse sushi, sashimi en maki.
En uit de ovens van de bakkerij komt de hele dag vers geurend brood. Men vindt daar ook taarten, gebak, koek en chocolade.

Digitale vernieuwing
Bij alle producten hangen elektronische prijskaartjes waardoor snel kan worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.
Afrekenen gaat nog sneller bij een van de veertien zelfscankassa’s. Met de handscanner of mobiele telefoon kunnen klanten al tijdens het winkelen de producten scannen of dit in één keer doen op het zelfscanplein.
“Als klanten bij een reguliere kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk ook,” aldus de supermarktmanager.
Albert Heijn Zaagmolenpad is zeer energiezuinig. Overal is ledverlichting en met de restwarmte van de koelingen wordt de winkel verwarmd. Er wordt geen gas meer gebruikt.
Voor meer informatie en reserveren van het gratis vervoer bellen inwoners uit Doetinchem naar 06-28811256 en inwoners uit Wehl naar 06-28803867. Dit kan op werkdagen van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur. Op zaterdag en zondag alleen van 10:00 tot 12:00 uur.
Het vervoer wordt aangeboden door Albert Heijn Zaagmolenpad in samenwerking met de winkeliers van winkelcentrum De Bongerd.

Albert Heijn Zaagmolenpad is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 uur tot 22:00 uur en zondag van 10:00 tot 20:00 uur. De winkel is tijdelijk alle dagen tot 20:00 uur geopend. Parkeren is gratis.

De sushibar. Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant