CAD2m-ceo Alfred Uytdewilligen. Fptp: PR
CAD2m-ceo Alfred Uytdewilligen. Fptp: PR

CAD2M neemt SLIK Solutions over

Economie

DOETINCHEM - CAD2M verstevigt haar positie op het gebied van Product Lifecycle Management (PLM) door de succesvolle overname (business en medewerkers) van SLIK Solutions. Deze overname sluit geheel aan bij de ambitie van CAD2M. Het is de tweede overname van de Doetinchemse organisatie in korte tijd. Eind 2022 nam CAD2M reeds het bedrijf ‘Aceriworks’ over.

“Bij steeds meer van onze relaties is er veel behoefte aan het integreren en verbinden van meerdere afdelingen met centrale productdata. Het antwoord op deze behoefte wordt gevonden in PLM. Het is dan ook niet voor niks dat we ons met CAD2M richten op het verstevigen en verbreden van onze PLM-kennis,” geeft CEO Alfred Uytdewilligen de reden voor deze overname weer.

CAD2M identificeert zichzelf als de beste partner in de maakindustrie. “Dat drijft ons. Dan is een investering in kennis een logische stap.” De ontwikkelingen binnen de technische maakindustrie gaan snel. “We nemen onze relaties daarin mee en bereiden ze voor op de toekomst. De concurrentie voor technische maakbedrijven is groot. Maar door slimmer te zijn en efficiëntie aan te brengen, is al een grote stap te maken. Daarvoor zijn vindingrijke oplossingen nodig en daar is CAD2M sterk in,” aldus Uytdewilligen.

CAD2M, opgericht in 1991, is gespecialiseerd in Computer-Aided Design (CAD), Computer-Aided Manufacturing (CAM), Additive Manufacturing (AM), Configure-Price-Quote (CPQ) en PLM. Naast diverse softwareoplossingen biedt CAD2M ook consultancytrajecten, trainingen en support aan. Met haar maakkennis streeft de organisatie naar het optimaliseren van processen en het bevorderen van innovatie binnen de maakindustrie

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier