Wethouder Henk Bulten ontvangt de twee nieuwe wandelroutes van Henny Bergsma, coördinator van het VVV Inspiratiepunt. Foto: PR
Wethouder Henk Bulten ontvangt de twee nieuwe wandelroutes van Henny Bergsma, coördinator van het VVV Inspiratiepunt. Foto: PR

Ontdek twee nieuwe wandelroutes in en om Doetinchem

Natuur

DOETINCHEM/WEHL - Heb je zin in een stevige herfstwandeling? Daarvoor hoef je niet ver. Trek je wandelschoenen aan en ga op pad in en om Doetinchem.

VVV Inspiratiepunt heeft namelijk in samenwerking met Achterhoek Toerisme twee nieuwe wandelroutes uitgebracht: De Wehlse Broeklanden (14 kilometer) en Ommetje Doetinchem (17 kilometer). 

Deze wandelroutes zijn een mooie aanvulling op de vele andere wandelingen (en fietsroutes) die het VVV Inspiratiepunt voor je heeft. Beide routes zijn bewegwijzerd. Het Ommetje Doetinchem, dat onderdeel is van Het Ludgerpad, begint bij treinstation Doetinchem. Loop dan linksaf richting het centrum en volg de gele bordjes van het Ludgerpad. 

De Wehlse Broeklanden start bij station de Huet. Daar hoef je alleen maar de blauwe voetstapjes te volgen. Makkelijker kan het niet! Onderweg krijg je tal van leuke tips van dingen die je kunt doen en zien. 

De routes zijn bij het VVV Inspiratiepunt (Burgemeester van Nispenstraat 2) te koop. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier