Thomas, Paco en Rutger. Foto: PR

Thomas, Paco en Rutger. Foto: PR

PR

Vloggers Furtjuh en Gewoon Thomas naar Doetinchem

Algemeen

DOETINCHEM - De bekende YouTube sterren Rutger Vink (Furtjuh) en Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) komen naar Doetinchem.

Op zaterdag 16 oktober signeren deze vloggers hun boek ‘De magische halsband’ bij kinderboekwinkel Meester Mokka in Doetinchem.
Rutger en Thomas zijn vooral bekend bij kinderen vanwege hun grappige, leerzame en creatieve challenges op YouTbe. Ze hebben nu een boek uitgebracht met een spannend avontuur over hun hond Paco.
De signeersessie start om 14.00 uur en inschrijven voor een tijdslot is verplicht via de website van Meester Mokka.
Het boek ‘De magische halsband’ staat hoog in de Bestseller top 60. Dit is het eerste deel van de gloednieuwe serie ‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’. Met z’n drieën beleven ze fantastische avonturen. Die avonturen resulteren nu in dit eerste kinderboek, waarmee de auteurs ook een statement willen maken voor de liefde in alle vormen.
In real life vormen zij samen een liefdevol gezin van twee mannen en hun hond. Veel van de inspiratie voor het boek komt dan ook uit hun eigen leven. “Dit boek is enorm belangrijk voor ons, omdat wij in onze jeugd nooit een boek hebben gelezen waarin het heel normaal en vanzelfsprekend is dat twee jongens samen zijn. Door onze avonturen als gezin in boekvorm uit te brengen, hopen wij bij te dragen aan de acceptatie van elke vorm van liefde.”
Rutger en Thomas hebben gezamenlijk meer dan 1,7 miljoen abonnees op hun YouTube-kanalen en hun video’s zijn meer dan 350         miljoen keer bekeken. Zelfs het Instagram-account van Paco (@pacodehond) heeft al meer dan 200.000  volgers. Ze plaatsen familievriendelijke content en maken maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar. Ook offline zijn ze succesvol. Zo hebben ze meer dan 20 theatershows op hun naam staan.


meestermokka.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant