De boekenmarkt. Foto: PR
De boekenmarkt. Foto: PR

Curiosa- en Boekenmarkt in de Catharinakerk

Cultuur

DOETINCHEM - Komend weekend gaan we weer van start en kunt u weer terecht in de Catharinakerk aan het Simonsplein in Doetinchem voor de maandelijkse boeken– en curiosamarkt. 

Er valt genoeg te halen, want er is weer een groot en nieuw aanbod van boeken in vele genres. Natuurlijk kunnen ook de muziekliefhebbers hun hart ophalen aan kratten vol muziek. 

Op de curiosamarkt hebben we dit keer een aantal bijzondere items in de verkoop, zoals dameshandtassen, die ons geschonken zijn door het voormalig tassenmuseum in Amsterdam en een nieuwe collectie sieraden afkomstig van een betrokken gulle gever uit onze stad. Daarnaast is er een select aanbod van glaswerk, porselein, aardewerk en zilveren of verzilverde spulletjes, zoals kandelaars, schaaltjes en sieraden. 

De markt is geopend van donderdag 4 t/m zaterdag 6 april van 10.00 tot 19.00 uur en op vrijdag zelfs tot 20.00 uur. Zoekt u iets speciaals of heeft u hulp nodig? Vraag het aan de medewerkers. 

De markt wordt georganiseerd door de Stichting Catharina Cultureel en is gratis toegankelijk. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de monumentale Catharinakerk en Driekoningenkapel in het centrum van de stad.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant