Lekker naar buiten met de duo-fiets. Foto: Fietsmaatjes

Lekker naar buiten met de duo-fiets. Foto: Fietsmaatjes

Fietsmaatjes Doetinchem heeft nog plek op de duo-fiets

Maatschappij

DOETINCHEM -  In en rondom de gemeente Doetinchem kun je heerlijk fietsen. Fietsmaatjes-Doetinchem maakt het mogelijk dat iedereen hiervan kan genieten, ook als dat zelfstandig niet meer lukt.

Fietsmaatjes, een gast en een vrijwilliger, maken samen heerlijke fietstochten op een duo-fiets met elektrische trapondersteuning. De gasten kunnen niet meer zelfstandig fietsen; de vrijwilliger stuurt en trapt. De gast mag meetrappen. maar het hoeft niet. Samen hebben de fietsmaatjes gezellig contact. Ze genieten van hun omgeving en zijn gezond in beweging.
Kennismaken met Fietsmaatjes Doetinchem en de duo-fietsen kan op donderdag 11 april vanaf 14.00 uur bij het 50+ Ontmoetingspunt. Fietsmaatjes-Doetinchem laat meer horen/zien over ervaringen van gasten en vrijwilligers. De koffie staat klaar. Zie ook de website.

Het 50+ Ontmoetingspunt. heeft ook nog een muziek- en dansmiddag op het programma staan met Goetso. Dit trio, bestaande uit Sophie, Ed en Hans brengt op zondag 14 april voor velen herkenbare muziek, onder meer uit de jaren zestig en zeventig, de muziek uit de jeugd van de heren. Het wordt een mooie reis door de tijd via een gevarieerd repertoire. Een gezellige middag waarbij men nieuwe en oude bekenden kan ontmoeten. De zaal is open vanaf 13.00 uur. Aanvang: 14.00 uur. De toegang bedraagt 2,50 euro.

Het 50+ Ontmoetingspunt is te vinden aan de IJsselkade 13 in Doetinchem.


www.fietsmaatjesdoetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant