Afbeelding

Samen verder met Visser & Visser

Algemeen

Sinds 2019 is Boris de Kruijk onderdeel van het bestuur van Stadsmuseum Doetinchem. Samen met de andere bestuursleden denkt hij na over de toekomst van het museum en haar rol in de stad Doetinchem. Daarnaast is hij accountant bij Visser & Visser, dat recent een vestiging opende in Doetinchem. In die rol denkt hij met ondernemers mee over de toekomst van hun bedrijf. We spraken hem over zijn drijfveren privé en op de werkvloer.

“Tijdens een bezoek aan het museum werd ik verrast door het enthousiasme van mijn zoon over de historische maquette van Doetinchem. Het deed me beseffen hoe belangrijk het is om de geschiedenis van Doetinchem en de regio toegankelijk te maken voor de jeugd. Vanuit historisch oogpunt is er namelijk niet veel meer over van de stad, een oud centrum is er niet meer. Daarom vind ik het belangrijk om het verhaal erachter bespreekbaar te maken. Zoals het museum nu bijvoorbeeld doet met een expositie over 75 jaar vrijheid van Doetinchem. Ik vind het mooi om op deze manier mijn steentje bij te dragen en iets te kunnen betekenen voor de regio. Een stukje historie doorgeven aan een nieuwe generatie.

Iets betekenen voor de regio kan ik ook kwijt in mijn werk. In mijn dagelijks werk als accountant adviseer ondernemers uit de regio bij allerlei vraagstukken waaronder bedrijfsovername, financiering, herstructurering en procesoptimalisatie. Ik ben een echte generalist. Waar nodig betrek ik een specialist binnen Visser & Visser bij het project. Ik omschrijf mijn functie ook wel eens als ceremoniemeester. Als bewaker van de processen probeer ik samen met specialisten en externe partijen iets moois te bereiken.

In mijn werk begeleid ik graag ondernemers die vooruit willen met hun bedrijf. Als ik een bijdrage kan leveren aan de groei en vooruitgang van een onderneming ben ik tevreden. Uitdaging is hierin belangrijk. Ik moet in beweging zijn, dus ik ben graag ook in de buurt van bewegelijke klanten. Als accountant voer je een aantal basiswerkzaamheden uit, maar mijn interesse ligt in het boven water krijgen van het verhaal achter de cijfers. Pas dan kun je een ondernemer écht verder helpen.”

Kan jullie bedrijf een no-nonsense accountant gebruiken? Maak kennis met het team van Visser & Visser in Doetinchem op www.visser-visser.nl/doetinchem..

Dit artikel wordt u aangeboden door Visser & Visser in Doetinchem. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant