Scene uit ’t Was nog nooit zo duuster. Foto: Theo Janssen
Scene uit ’t Was nog nooit zo duuster. Foto: Theo Janssen

’t Was nog nooit zo duuster….. boeit enthousiast publiek

Cultuur

BAAK – Zaterdagavond 27 en zondagavond 28 mei genoten een paar honderd enthousiaste toeschouwers van ’t Was nog nooit zo duuster……’, naar het stuk ‘Met mekaar, vuur mekaar van J. H. Lefers. Ze leefden mee met Albert en Joke Tamming, hun drie kinderen Kevin, Dennis en Merel, pinkten een traantje weg toen oma Sini werd weggebracht naar een verzorgingshuis en opa Gerhard alleen achterbleef. 

Diverse lachsalvo’s lieten echter horen dat er ook heel veel komische scènes te zien waren. Stadskinderen zagen een bijzondere ‘hond’, buurman en buurvrouw Hendrik en Bertha hadden de lachers op hun hand en ook de aanleg van glasvezel zorgde voor flink wat reuring. Een loverboy hield het niet droog en twee ‘vrienden’ van Merel zorgden voor veel opschudding. De Amsterdamse Daisy had een hele rit over voor een paar ‘hauwtblokkies’, en hoewel geld niet gelukkig maakt, maken ze gelukkig wel geld…. Kortom: een avond vol verrassingen! 

Het stuk is nog drie avonden te zien: woensdag 31 mei, vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni. Kaarten à 14 euro zijn te bestellen via www.openluchtspelbaak.nl aan de kassa kosten ze 16 euro. Er kan gepind worden. Wees er snel bij! De aanvang is 19.30 uur, adres: Schooldijk 6 Baak. Dit is in het buitengebied van Baak. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier