KlixX met vlnr Mark Keuben, Daan Jolink, Huub Alofs, Hans Hissink, Patrick van Loon en Marcel Elfers. Eigen foto

KlixX met vlnr Mark Keuben, Daan Jolink, Huub Alofs, Hans Hissink, Patrick van Loon en Marcel Elfers. Eigen foto

Koningsnacht met meezingers bij MaMa’s op het overdekte terras aan de Oude IJssel

Cultuur

DOETINCHEM - Koningsnacht is er weer van alles te doen in Doetinchem. MaMa’s en Streeckgenoot zorgen voor een mooie en fijne opwarmer voor de verjaardag van onze Koning.

Hans Hissink, die al eerder met de band ‘Twee Han(d)s Liedjes’ MaMa’s en Streeckgenoot op de kop zette, doet dat nu met zijn band KlixX. Naast Hans, staan Marcel Elfers (drums), Patrick van Loon (bas), Daan Jolink (gitaar), Mark Keuben (gitaar) en Huub Alofs (toetsen, saxofoon, accordeon) op het podium. ‘Zing Nederlands met me’: samen met coverband KlixX wordt iedere provincie aangedaan. 

Zin in een Amsterdams lied van André Hazes? Een Limburgse kraker van Rowwen Hèze? Of gewoon muziek uit onze eigen Achterhoekse streek? Met KlixX ga je tijdens Koningsnacht het hele land door. Iedereen die niet kan komen tijdens Koningsnacht, krijgt op 26 mei een herkansing bij café Van Uhm in Wehl. Maar eerst zal bij de boot van MaMa’s, op het overdekte terras aan de Oude IJssel, vanaf 20.30 uur de muziek klinken die bij Koningsnacht en Koningsdag past: het Nederlandstalige lied!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant