Bezoekers van de Open Bedrijvendag Doetinchem kunnen met eigen ogen zien hoe producten gemaakt worden. Foto: PR
Bezoekers van de Open Bedrijvendag Doetinchem kunnen met eigen ogen zien hoe producten gemaakt worden. Foto: PR PR

Open Bedrijvendag in Doetinchem

Economie

DOETINCHEM - Nog een paar dagen en dan openen meer dan 40 bedrijven in de gemeente Doetinchem hun deuren voor het grote publiek. Tijdens de Open Bedrijvendag Doetinchem op 23 en 24 september kan iedereen kennis maken met bedrijvig Doetinchem. Een unieke kans om een kijkje in de keukens van de verschillende bedrijven te nemen.

Er is in de afgelopen maanden door de deelnemers en de organisatie hard gewerkt om de eerste editie van de Open Bedrijvendag Doetinchem tot een uniek evenement en groot succes te maken. Bezoekers worden getrakteerd op inspirerende rondleidingen en kunnen met eigen ogen zien hoe producten gemaakt worden. Ook de dienstverlenende bedrijven die deelnemen, presenteren zich met boeiende programma’s en tonen trots waartoe ze in staat zijn.
Zo maak je als bezoeker kennis met uiteenlopende productieprocessen, de logistieke organisatie binnen bedrijven en zie je hoe dienstverleners hun klanten optimaal ondersteunen. Maar bovenal ontmoet je de gedreven en enthousiaste ondernemers en hun medewerkers die je graag alles vertellen over hun werk!

Twee dagen
De deelnemers op bedrijventerrein Akkermansweide hebben vrijdag 23 september de primeur. Vanaf 16.00 uur verwelkomen zij bezoekers en tonen ze tijdens informatieve demonstraties wat ze iedere dag doen en maken. Geïnteresseerden kunnen die dag tot 20.00 uur een kijkje nemen in Gaanderen en Terborg.
Een dag later begint het evenement om 10.00 uur in Doetinchem en Wehl. Verspreid over de verschillende bedrijventerreinen openen de deelnemers hun deuren, net als enkele deelnemers in het centrum en aan de noordzijde van Doetinchem. Ook daar zorgen de deelnemers voor een boeiend kijkje achter de schermen en vertellen ze graag en vol trots waarin ze dagelijks excelleren.

Vacatures
Tijdens de Open Bedrijvendag Doetinchem presenteren de deelnemers zich ook graag aan werkzoekenden en studenten. Dus ook voor iedereen die op zoek is naar werk, een leuke andere baan of een uitdagende stage biedt het evenement een unieke kans. Nooit eerder kon je op een dag zoveel potentiële werkgevers of stagebedrijven ontmoeten.

Sterke samenwerking
De Open Bedrijvendag Doetinchem is een initiatief van IG&D Bedrijvig Doetinchem en de zes parkmanagementorganisaties in de gemeente Doetinchem, te weten Wijnbergen, Verheulsweide, Keppelseweg, de Huet, A18 en Akkermansweide Gaanderen/Terborg.
Met dit evenement, waarbij ook de samenwerking met de gemeente Doetinchem en onderwijsinstellingen is gezocht, wil de organisatie tonen dat Doetinchem bruist van bedrijvigheid en innovatie en zo gezamenlijk werken aan een sterke economie in Doetinchem en de regio.

Meer informatie en een overzicht van alle deelnemers is te vinden op:


www.openbedrij-vendagdoetinhem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier