Alle sporters bij elkaar. Foto: Sport-ID

Alle sporters bij elkaar. Foto: Sport-ID

SF/JMO

Winnaars Doetinchemse Sportverkiezing bekend

Sport

DOETINCHEM- Maandagavond 20 maart vond de Doetinchemse Sportverkiezing plaats. Tijdens deze avond, die gepresenteerd werd door Sjoerd Weikamp, werden in totaal 7 sportprijzen uitgereikt onder toeziend oog van 800 bezoekers. Tevens werden er vele sportpenningen uitgedeeld aan lokale kampioenen, van jong tot oud. Tussen de uitreikingen door genoten de bezoekers van Schouwburg Amphion van diverse sportieve optredens.

De winnaars
Uit zeven categorieën werden sporters, vrijwilligers en initiatieven genomineerd. De vakjury, verenigingen en scholen hebben medio maart gestemd op de genomineerden. De sporters en vrijwilligers werden tijdens een wervelende show, met familie, vrienden en sportend Doetinchem in het publiek gehuldigd. Een optreden van onder andere Wheel Sensation zorgde voor een spectaculaire avond. De winnaars van de Doetinchemse Sportverkiezing 2023 zijn:

Sportman van 2022: Koen Bouwman

Sportvrouw van 2022:Caroline Groot 

Sportploeg van 2022: MO16-1 dames Hockey - DHC

Sporttalent van 2022: Saar Meijer – ORION volleybal

Inclusieve sportteam van 2022: Ricardo Hollander - JINDO

Sportvrijwilliger van 2022: Annelies Tijdink - NDD

Beste Sport-ID (idee) of beste schoolsport-initiatief van 2022: Budo Marathon 2022 – in samenwerking met JINDO, Ketelaar sport en Budo Academy Kiai Jiu Jitsu

Het initiatief van de Sportverkiezing is ontstaan om de vele sporters en vrijwilligers bij de sportverenigingen te waarderen voor hun inzet en sporters te huldigen voor hun prestaties. Het doel om sportend Doetinchem een mooie avond te gunnen en onze waardering uit te spreken is gelukt. “De geweldige opkomst is een blijk van waardering voor sportend Doetinchem! Namens de sporters en de organisatie bedankt daarvoor”, aldus Margo Cornelissen van Sport-ID. 

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over de Doetinchemse Sportverkiezing op www.sport-id.nl/sportverkiezing

Eén vna de acts tijdens de sportverkiezing Doetinchem. Foto: Sport-ID
Caroline Groot (banwielrennen) sportvrouw van het jaar. Foto: Sport-ID

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier