Inschrijven Ad-opleidingen Grensland College nog mogelijk tot 15 augustus. Foto: Henk van Raaij
Inschrijven Ad-opleidingen Grensland College nog mogelijk tot 15 augustus. Foto: Henk van Raaij Henk van Raaij

Inschrijven Ad-opleidingen Grensland College nog mogelijk tot 15 augustus

Partnerbijdrage

Komende september gaan er maar liefst vier Associate degree (Ad)-opleidingen in deeltijd van start bij het Grensland College. Deze worden aangeboden door HAN en Saxion in samenwerking met het Graafschap College. Inschrijven is nog mogelijk tot 15 augustus voor de volgende vier opleidingen:

Management

Engineering

Sociaal Werk

Gebouwgebonden Installatietechniek (GGIT)

Een Associate degree opleiding is een 2-jarige praktijkgerichte hbo-opleiding. Studenten worden opgeleid tot niveau 5 van het Nederlands kwalificatieraamwerk (NLQF). Hiermee vormt een Associate degree-opleiding de brug tussen een mbo 4-opleiding en een hbo-bacheloropleiding.

Studenten leren de theorie uit hun vakgebied direct toe te passen op praktische vraagstukken. Verder werken studenten aan complexe taken, leren ze hoe ze een operationeel team aansturen en hoe ze binnen de eigen werkomgeving doelgericht communiceren.

De gemixte onderwijsteams worden gevormd door docenten van HAN, Saxion, Graafschap College en professionals uit het bedrijfsleven, waardoor studenten altijd met de laatste kennis worden opgeleid. En bijkomend voordeel? De opleiding is in de Achterhoek te volgen!

Kortom, een opleiding bij het Grensland College is praktisch, kort, op hbo-niveau én om de hoek! En er zijn ook nog eens allerlei subsidiemogelijkheden om in de studiekosten tegemoet te komen, zoals het Achterhoeks talentenfonds Opijver.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een van de Associate degrees? Bekijkt u online het aanbod aan deeltijdopleidingen of maakt u een afspraak voor een verkennend gesprek.

Dus grijp deze gelegenheid met beide handen aan en schrijf u in. Bent u ondernemer; wijs uw medewerkers dan op de mogelijkheid van deeltijd hbo-onderwijs in de regio. Zij moeten het uiteindelijk doen, u bent in de positie hen hiervan bewust te maken en hiervoor te enthousiasmeren.

Graag tot ziens bij het Grensland College!

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier