Judith Huitink, manager Wonen, opent in bijzijn van bestuurder Irma Harmelink officieel de nieuwbouw.
Judith Huitink, manager Wonen, opent in bijzijn van bestuurder Irma Harmelink officieel de nieuwbouw. Foto:

Bewoners verhuizen naar nieuwbouw Nieuw-Wehl

vr 5 jun 2020, 12:01 Algemeen

Nieuw-Wehl - Nadat in september 2019 de eerst schop in de grond ging voor de bouw van de drie wooneenheden in Nieuw-Wehl, kunnen de bewoners van Elver nu hun spullen pakken en verhuizen. Hiermee is de eerste stap in het omvangrijke Masterplan voor het terrein in Nieuw-Wehl afgerond.

“Een grootse feestelijke opening zit er helaas vanwege de coronacrisis niet in, maar dit maken we op een later moment nog wel goed”, geeft Judith Huitink, manager Wonen, aan. 

“Wel komen vandaag de betrokken familieleden op afspraak de woning bekijken, geheel volgens de geldende richtlijnen. Dit weekend volgt de verhuizing van de bewoners van Waterlelie I en Waterlelie II. Omdat bezoek nog maar beperkt is toegestaan vanwege corona, hebben we ervoor gekozen om de bewoners van De Vijver in september pas te laten inhuizen.”

Nieuw thuis

Het nieuwe (t)huis op het terrein in Nieuw-Wehl bestaat uit drie wooneenheden, waarvan twee kleinschalige groepswoningen voor vier bewoners waarbij constante nabijheid van begeleiding gewenst is. Het derde (t)huis is geschikt voor een groep van acht bewoners. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier