Gert Derksen werd in 1946 lid van de  Mondharmonica Vereniging en neemt nu afscheid. (foto: G. Raben)
Gert Derksen werd in 1946 lid van de Mondharmonica Vereniging en neemt nu afscheid. (foto: G. Raben) Foto: G. Raben

Gert Derksen neemt afscheid van The Hohner Boys Gaanderen

Algemeen

GAANDEREN - Gert Derksen, die actief meespeelde bij Mondharmonica Vereniging The Hohner Boys, heeft na 70 jaar zijn actieve lidmaatschap bij de vereniging beëindigd. Gert Derksen was in 1946 lid geworden.

 In die periode moest je 16 jaar zijn om lid te kunnen worden. Aan de wekelijkse repetities en de vele optredens heeft hij trouw deelgenomen en in die 70 jaar menig lid zien komen en gaan. Gert heeft enkele weken geleden te kennen gegeven dat hij per 1 december 2016 als actief spelend lid wilde stoppen. Op de wekelijkse repetitieavond op donderdag 8 december hebben bestuur en leden van de vereniging afscheid van hem genomen waarbij zijn echtgenote en zijn gezin aanwezig waren.

Gerard Raben, voorzitter van The Hohner Boys, bedankte in zijn toespraak Gert Derksen voor zijn inzet al die jaren dat hij actief was voor de vereniging en overhandigde hem namens de vereniging een attentie en uiteraard waren er voor zijn echtgenote bloemen. De voorzitter benoemde Gert Derksen vervolgens tot Erelid van The Hohner Boys en overhandigde hem de daarbij behorende Oorkonde. De leden van The Hohner Boys speelden voor Gert en zijn echtgenote vervolgens nog een speciaal ingestudeerde muzikale hulde.

www.thehohnerboys.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant